Magasinering, Lager & förvaring i Västerås!

Vi har alternativen som passar såväl privatpersoner som företag för lagring av gods

Prisförfrågan

Professionell magasinering av flyttgods i Västerås

Vi lagrar dina gods 

Vi lagrar dina bohag på ett säkert och professionellt sätt. Vi har flera olika sätt att lagra godsen, antingen via förråd i olika storlekar, magasin för långvarigare lagringar eller container för flytt. Med dessa alternativ hittar du definitivt en lösning som passar dina behov och förutsättningar.

En korridor ful av förråd

Hyra förråd

Hur många har ni att erbjuda?

Vi har 59 stycken förråd i 3 olika storlekar på vårt självlager. Dessa passar både privatpersoner och företag som vill ha egen åtkomst till sina förråd. Här kan ni själva komma och gå som ni vill genom ett enkelt passersystem med nyckeltag och personlig kod. Storlekar på förråden: 2 kvm, 4,5 kvm, 9 kvm

Magasinering där en truck står redo kring lagerboxar

Magasin

Säkert och kostnadseffektivt

På vårt magasin erbjuder vi en säker och billig lösning på lite långvarigare lagringar. Godset står i egna lagerboxar som rymmer 8 kubikmeter. Dessa får man endast tillgång till genom att föravisera sin ankomst för lämning och hämtning.

Container som kan anvädas för tillfällig förvaring

Hyra Container

Vad gör man när ut- och inflytt inte sammanfaller?

För en del händer det att ut- och inflytt av bohag inte kan ske på samma gång. Vi erbjuder därför en tjänst där vi helt enkelt byter skåp på lastbilen så bohaget kan lagras hos oss tills dess att nya bostaden är redo för inflytt. Detta alternativ är enbart kopplat till en flyttning, det är inte möjligt att själv hyra och lasta skåpet.