Tunghantering i Västerås och Sverige

Hantera tunga saker eller känsliga maskiner! Här krävs rätt utrusning och teknik. Vi har det!

Låt oss ta hand om det tunga godset

För oss är det något vi gärna tar oss an och med tunghantering menar vi allt ifrån pianon, flyglar till tunga värdeskåp på upp till 2 500 kg. För att hålla på med sådant här så krävs det stor vana och att se möjligheter, det krävs inte så ofta stor muskelkraft men desto mer utrustning.

För pianon och flyglar gäller fortfarande mest bärselar och att bära dessa i trappor eller att rulla på pianovagn vid plan mark. När det gäller värdeskåp och liknande så är det i stor utsträckning bra utrustning som gäller. Vi har skaffat oss det mesta i denna väg och tycker dessa uppdrag är något att bita i.

Vi har ett flertal kunder som vi sköter om leverans och placering och även omflyttningar åt. En tilläggstjänst här att erbjuda fastsättning i golv då många försäkringsbolag kräver det.

Prisförfrågan
Tunghantering av säkerhetsskåp hos Västerås Expressbyrå

Säkerhetsskåp

Tunga lyft, placering och fastsättning av säkerhetsskåp är för oss en vardagssyssla. Vi ser möjligheter även i svåra och komplicerade miljöer vilket gjort oss till ett av de ledande företagen inom området.

Piano i behov av pianoflytt Västerås

Pianoflytt

För oss är det inga konstigheter att flytta piano och flygel med rätt kunskap och utrustning, vilket vi besitter. Där du ser bekymmer, ser vi möjligheter till att lösa problemet. Låt oss utföra din pianoflytt.