Företagsflytt

Vid kontorsflyttningar gäller det att logistiken är välplanerad. Vi har erfarenhet av att hjälpa företag med omfattande flytt

Är det dags att flytta kontor? låt oss hjälpa dig

Vi hanterar flytten för ditt företag, så kan du sköta det viktigaste

För ett företag kan en flytt vara ett omfattande projekt som kan vara tidskrävande och då vill man ha så lite störning som möjligt i verksamheten. Med den erfarenheten och kompetensen vår personal besitter vet vi att det blir kostsamt när personalen inte kan utföra något arbete. Vi hjälper er med att hålla tider och följa den planering som har satts upp för att minimalisera påverkan på er verksamhet. Tillsammans med er går vi igenom projektets samtliga faser och lägger upp en tidsplan som gäller.

Prisförfrågan

Kontorsflytt

Vid kontorsflyttningar gäller det att logistiken är välplanerad. Ett avbrott i verksamheten är oftast kostsam så vi hjälper er med en flexibel lösning med minimal påverkan.

LEVERANSER

I vårt företagsutbud finns tjänster så som slutleverans till kund,  bärhjälp, montering och demontering, platsbyte av kontorsutrustning inom lokal m.m.

ID06

För oss är det en självklarhet att all personal bär behörighetskort med ID06. Detta gör att vi kan utföra uppdrag även på säkerhetsklassade arbetsplatser.